ComputerService

                                                Is er een Probleem met uw Windows?

Start Windows heel traag of niet meer op, of crasht Windows vaak? dan kan dat betekenen dat er fouten in windows zitten. Wij bij Arbo-K Computerservice kijken wat voor fouten het zijn en halen vervolgens die fouten eruit zodat u weer normaal op uw Laptop/PC kan werken.

 

                                 Heeft u een defecte laptop of is de laptop erg traag?

Geen zorgen wij  bij Arbo-K Computerservice zijn gespecialiseerd in het repareren van Defecte Laptops en PC’s. Of het nou gaat om een kapot scherm of een gecrashte harde schijf, Wij staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

 

                                                           Beveiliging op uw apparaat

Er voor zorgen dat uw Laptop of PC goed beveiligd is, is natuurlijk heel belangrijk. Hiervoor  kunnen wij de beste adviezen geven om uw apparaat veilig te houden om er voor te zorgen dat er geen virussen of hackers in uw apparaat komen. 

Denkt u dat u toch een of meerdere virussen te pakken heeft of dat er hackers zijn binnengekomen in uw apparaat, dan kunnen wij dat uitzoeken en verwijderen. 

                                                            Bent u toe aan iets nieuws?

Is uw oude laptop het niet meer waard om te repareren, of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Wij kunnen u helpen aan een nieuwe laptop/PC naar uw wens!.