Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

Diensten

Computerservice
Systeembeheer
Webdesign
3D Printservice
Beveiliging
Brandbeveiliging
Veiligheid
Detachering

Ruilen en Retourneren

Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering enkele voorwaarden.

VOORWAARDEN BIJ RETOUREN-RUILEN.

Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u Arbo-K Safety & Security BV voorafgaand aan de retourzending per e-mail, binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen in kennis stelt van de retourzendin. De aanmelding van de retourzending wordt per e-mail aan u bevestigd.

De retourgestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen.
Artikelen dienen in oorspronkelijke staat in de onbeschadigde originele verpakking in een verzendverpakking (doos en/of envelop) teruggestuurd te worden.
Artikelen dienen onbeschadigd te zijn.
De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
Artikelen retour sturen dan zijn de verzendkosten voor de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Wij adviseren om uw retouren met verzendbewijs te verzenden. (retour sturen is op eigen risico)
Artikelen ruilen is geen probleem, hiervoor gelden de zelfde voorwaarden als retourzendingen (verzendkosten voor koper).

Indien bij het retourneren/ruilen van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zullen wij het bedrag (met uitzondering van de retoursverzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.

Wij behouden te allen tijde het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren indien niet binnen 14 dagen retour gestuurd, als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of de originele verpakking is beschadigd.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

DS-2CE56D5T-IT32.8mmDS-2CE56D5T-IT32.8mm

We staan u graag te woord!

Heeft u nog vragen? Bel ons, mail ons of kom een keer langs!


Neem contact op

nl_NLDutch
nl_NLDutch
WhatsApp Stuur ons een WhatsApp!