Veiligheid

Veiligheid

Diensten

Computerservice
Systeembeheer
Webdesign
3D Printservice
Beveiliging
Brandbeveiliging
Veiligheid
Detachering

Safety & Security

Veiligheid is de mate van afwezigheid van potentiële oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van beschermende maatregelen tegen deze potentiële oorzaken. Veiligheid is een relatief begrip, aangezien niets onder alle omstandigheden volledig zonder gevaar is.

Arbo-K heeft geen directe invloed op potentieel gevaarlijke situaties maar kan wel helpen met advies, beschermende maatregelen of producten, om de risico’s te beperken en aanvaardbaar te maken.

Wij bieden een ruim spectrum aan diensten en producten.

Een overzicht van onze diensten

Naast de specialisaties Computerservice, Webdesign, Systeembeheer, Brandbeveiliging en Inbraakbeveiliging hebben wij de specialisatie veiligheid, vanwege onze veiligheidskundige achtergrond, zorg en interesse voor veiligheid in privétijd en situaties, toegevoegd aan onze leveringsprogramma. Wij steunen wij het Nederlands Veiligheidsinstituut.

Privé: Juist omdat 85% van de ongevallen buiten werktijd plaatsvindt hebben wij een aantal producten opgenomen die bijdragen aan het voorkomen van ongevallen in privé omstandigheden.

Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals;

Goede werkhandschoenen
Oogbescherming
Gehoorbescherming
Oriëntatie verlichting
Life Hammer voor in de auto
Brandmelders, CO melders
Blussers (=Brandbeveiliging)
DS-2CE56D5T-IT32.8mmDS-2CE56D5T-IT32.8mm

We staan u graag te woord!

Heeft u nog vragen? Bel ons, mail ons of kom een keer langs!


Neem contact op

nl_NLDutch